Nejprodávanější hry v PS Storu za rok 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejprodávanější hry v PS Storu za rok 2018

Nejprodávanější hry v PS Storu za rok 2018

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 1. 2019 12:42 2
Reklama

Rok 2018 máme úspěšně za sebou a nutno dodat, že jsme se v uplynulých dvanácti měsících dočkali mnoha skvělých her. Se stále rostoucí popularitou digitální distribuce začínají být statistiky z digitálních obchodů čím dál tím zajímavější, a proto se nyní podíváme, kterým hrám se podle amerického PlayStation Storu v minulém roce nejvíce dařilo.

Celkem překvapivým vítězem, tedy nejprodávanější hrou roku 2018 na platformě od Sony, se stalo Call of Duty: Black Ops 4. Je vidět, že opuštění příběhové kampaně hře vůbec neuškodilo a plné zaměření na multiplayer přineslo zasloužené ovoce. Důvod, proč by mohlo Call of Duty na prvním místě leckoho překvapit, je hned druhé místo, které náleží asi nejoceňovanější hře loňského roku – Red Dead Redemption 2.

Nutno podotknout, že Call of Duty vyšlo o dva týdny dříve a v dlouhodobém horizontu se Red Dead Redemption 2 pravděpodobně bude prodejně dařit lépe, přesto se jedná o veliký úspěch. Třetí a čtvrtou příčku obsadily exkluzivní tituly Marvel’s Spider-Man, následovaný God of War a první pětici uzavírá stálice v podobě Grand Theft Auto V.

Nejprodávanější VR hrou se stal Job Simulator, kterému dýchá na záda český Beat Saber a na třetím místě se umístil Superhot VR. Čtvrtou příčku obsadila kolekce miniher PlayStation VR Worlds a na pátem místě skončili Rick and Morty: Virtual Rick-ality. 

Podrobný žebříček s dalšími příčkami naleznete na PlayStation Blogu, kde nechybí ani neprodávanější hry pro Vitu, nejpopulárnější free-to-play tituly či pořadí PlayStation Classics.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama