Epic Games Store bude častěji vracet peníze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic Games Store bude častěji vracet peníze

Epic Games Store bude častěji vracet peníze

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 1. 2019 14:00 4
Reklama

Kolem Epic Games Storu se neustále něco děje. Kromě pravidelných her zdarma a exkluzivních titulů se dozvídáme další pozitivní informace o nové platformě. Provozovat úspěšný obchod, to totiž není jen rozdávání her a přetahování vývojářů. Důležitým faktorem pro potenciální zákazníky je i politika vracení peněz.

Pohled na tuto problematiku se ze strany obchodů pro hráče vyvinul tím správným směrem a v poslední době nebývá s vracením peněz problém. Do velké míry se o to zasloužil populární Steam, kterému se Epic Games Store nyní pokouší přiblížit. Nabídne totiž možnost vrácení peněz do dvou týdnů za podmínky, že jste ve hře nestrávili více než dvě hodiny času.

Další novinkou je libovolný počet vrácených her, který byl předtím omezen na dvě ročně. Podstatné ovšem je, že ani po těchto změnách není systém plně automatizován a při vyplnění žádosti bude každý případ jednotlivě posouzen stejně, jako tomu bylo před tím. Naštěstí alespoň odpadlo otravné ověřování uživatelů vyplňováním IP adresy, posledního čtyřčíslí platební karty a dalších údajů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama