Nový Total War ukazuje krásy přírody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Total War ukazuje krásy přírody

Nový Total War ukazuje krásy přírody

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

12. 1. 2019 14:01
Reklama

Série Total War se už brzy rozroste o další díl. Zatímco minule jsme udělali pořádek na britských ostrovech, tentokrát nás hra zavede na území Číny. Vývojáři z Creative Assembly vypustili další trailer, na kterém se prezentuje především příroda doplněná o nastínění příběhu cesty za mírem ve válkou zpustošené zemi.

Total War: Three Kingdoms prozkoumá období tří říší a provede nás příběhem začínajícím v roce 190 n.l. Čína se za vlády mladého císaře rozpadá a rostoucí chamtivost vojevůdce Tung Čua, který si z něj dělá svou loutku, nevydrží věčně. Cílem hráče bude v roli jedné z jedenáctí frakcí sjednotit Čínu a stát se ultimátním vládcem. 

Z videa je patrné, že nové pokračování se nebude, co se barevné palety týče, držet při zemi a nabídne oproti předchozím dílům série pestřejší zpracování. Příroda vypadá skutečně přitažlivě ať už se jedná o louky, lesy, hory či zvířata. Jak se působivé zasazení projeví na hratelnosti budeme mít možnost zjistit už brzy.

Total War: Three Kingdoms vychází na PC 7. března a k přeobjednání je i na Xzone.cz. Při zakoupení limitované edice dostanete kromě tištěné herní mapy a plakátu ještě DLC s názvem Yellow Turban Rebellion, které do hry přidává nové vojevůdce, třídy hrdinů, dovednosti postav, zbraně i výbavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama