Vyzkoušejte demo Resident Evil 2 remaku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte demo Resident Evil 2 remaku

Vyzkoušejte demo Resident Evil 2 remaku

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 1. 2019 13:19 11
Reklama

Remake druhého dílu série Resident Evil je za dveřmi a pokud se už nemůžete dočkat, až se vrátíte do zombiemi zamořeného Racoon City, máte dnes svůj šťastný den – na všech platformách totiž vychází demo, díky němuž si můžete novou podobu hry pohodlně vyzkoušet.

I když, pohodlně možná není to pravé slovo. Přeci jen, demo má jeden podstatný háček. Je omezeno na 30 minut hraní a když vám dojde čas, máte smůlu, znovu jej už na stejné platformě nespustíte. Rozhodně tedy nikde moc neotálejte, ať nedopadnete jako já, který se konci patrně ani nepřiblížil (a navíc se mi v jednom zombíkovi patrně vlivem bugu zasekl nůž, což mě rozhodně nepotěšilo). Rozhodně jsem ale odhodlán vyzkoušet své štěstí i na dalších platformách.

Na internetu se už objevila porovnání dema na konzolích a nutno podotknout, že si technický stav na některých platformách vysloužil kritiku. Zejména HDR na PS4 Pro údajně nedělá dobrotu a hra nepůsobí dostatečně hororově. Osobně jsem testoval na Xboxu One X a hororu jsem měl až nad hlavu. Nejvíce mě potěšila celková plynulost a velmi pohledné scény brutálního násilí.

Níže se můžete podívat na srovnání původní hry a remaku. V diskuzi se nám můžete pochlubit, zda jste demo prošli a samozřejmě se podělit o své dojmy. Plná hra vychází 25. ledna na PC, PS4 a Xbox One, objednat si ji můžete v Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama