Stan Lee ve World of Warcraft
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stan Lee ve World of Warcraft

Stan Lee ve World of Warcraft

Filip Švácha

Filip Švácha

11. 1. 2019 13:20
Reklama

Posledních pár měsíců zažívá firma Activision Blizzard nelehké časy. Kromě masivních změn ve vedení, kdy postupně oba subjekty přišly o svého prezidenta, došlo i k výměně na pozicích CEO a CFO a aby toho nebylo málo, tak ještě Activision přišel o studio Bungie, které si dokonce s sebou vzalo i svou značku Destiny. O změnách ve finančním fungování Blizzardu ani nemluvě. Zdá se, že poslední dobou má tento velký hráč na trhu problémy.

Avšak nejnovější zpráva z jejich tábora je o dost pozitivnější. Jeden z hráčů World of Warcraft totiž při svém putování po světě narazil na velmi zajímavou postavu. Bas Schouten na svém twitterovém účtu zveřejnil obrázek, na kterém se potkává s postavou pojmenovanou Stanley. Jde o poctu zesnulé legendě komiksů Stanu Leeovi, který bohužel zemřel minulý rok v listopadu. Do hry postava přišla s nejnovějším updatem.

Pokud máte chuť se Stanem Leem setkat, můžete tak udělat v ulicích Stormwind Keep, po které se prochází a občas mává na ostatní. Ve hře jsou ještě prý další dvě postavy tohoto ikonického umělce, avšak momentálně není známo, kde přesně se nachází. Jedna z nich by měla nosit výbavu z Orgrimmaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama