Nový battle royale režim v RDR Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový battle royale režim v RDR Online

Nový battle royale režim v RDR Online

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 1. 2019 10:20 2
Reklama

Rockstar Games mají aktuálně plné ruce práce s online částí westernu Red Dead Redemption 2. Co přichystali v posledním updatu? Třeba battle royale režim. Jeden takový už ve hře je. Takzvaný Make It Count však umožňuje bojovat ve smršťujícím se prostoru pouze s lukem a vrhacími noži. V novém režimu konečně dojde na palné zbraně.

Gun Rush zabaví až 32 hráčů. Začíná se na okraji bojiště, které se časem začne zmenšovat. Úkol je jasný – sebrat dostatečně účinnou zbraň a zůstat na živu až do samotného konce. Už teď se dá říct, že je režim oproti svému předchůdci mnohem akčnější.

Vývojáři se také rozpovídali o chystaných novinkách, které hodlají do hry v nejbližší době zakomponovat. Red Dead Online obdrží denní výzvy, „zahrnující veškeré aspekty hry, počínaje střelbou, potyčkami se zákonem konče,” jak zní v oficiálním prohlášení. Ohodnocení by se brzy měli dočkat také poctiví loupežníci. Za jejich zločiny bude na jejich hlavu vypsána odměna. Pokud včas nezaplatí pokutu, půjdou jim po krku nájemní lovci lidí.

Pozměněn bude takzvaný Parley systém, který hráčům nabídne efektivnější způsob, jak se vypořádat s agresivními hráči. S tím souvisí také tečky na mapě signalizující přítomnost ostatních hráčů. V budoucnu se objeví pouze hráči v blízké vzdálenosti. Na delší vzdálenosti uvidí hráči agresivní jedince, kteří budou navíc označeni černou tečkou, aby se jim mírumilovní kovbojové mohli v poklidu vyhnout.

Další obsah do hry hodlají vývojáři dodat postupně. Chystají nové příběhové mise, dynamické eventy, nové kompetitivní režimy a samozřejmě také další zbraně a oblečení. Red Dead Online zůstane v betě ještě několik následujících měsíců.

Co na novinky říkáte? Dejte nám vědět v diskuzi. Red Dead Redmption si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama