Dark Souls Trilogy možná i v Evropě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls Trilogy možná i v Evropě

Dark Souls Trilogy možná i v Evropě

Filip Švácha

Filip Švácha

11. 1. 2019 14:20 2
Reklama

Edice Dark Souls Trilogy byla oznámena na minulém Gamescomu v Německu pro PlayStation 4 a Xbox One, avšak tentokrát zástupci z Bandai Namco velmi rychle dodali, že ke koupi bude dostupná pouze na americkém a asijském trhu. Evropští hráči by tedy měli mít smůlu. Nic není jisté, ale podle náznaků několika prodejců, bychom se přeci jen mohli velmi brzy dočkat vydání Dark Souls Trilogy i tady v Evropě.

Tentokrát za únik může španělský a německý Amazon. Oba zdroje uvádějí jako datum vydání pátek 1. března letošního roku. Dostupný by měl být majitelům Xbox One a PlayStation 4. V Americe a Asii hra obsahovala Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin a Dark Souls 3: The Fire Fades Edition. Krom toho edice nabízela všechna dostupná DLC, tedy expanzi Artorias of the Abyss pro první díl a trojici přídavků Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King a Crown of the Ivory King pro díl druhý. Poslední část série pak dostala Ashes of Ariandel a The Ringed City. Doufejme tedy, že verze pro evropský trh bude mít stejnou porci obsahu.

Obě zmíněné pobočky Amazonu v příspěvku uvádějí cenovku nastavenou na 70 euro. Za takové množství herního materiálu je to vcelku adekvátní cena. Bandai Namco se k situaci zatím žádným způsobem nevyjádřilo, takže na vyvrácení, či potvrzení, si budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama