Activision má nového prezidenta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision má nového prezidenta

Activision má nového prezidenta

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 1. 2019 11:40 1
Reklama

Kolem společnosti Activision Blizzard se v poslední době dějí velmi zajímavé věci. Je to jen týden, co ji opustili hned dva zaměstnanci z finanční části. Stejně tak i Glen Schofield, zakladatel studia Sledgehammer Games, už s Activisionem nemá nic společného. Tentokrát se novinky týkají jednoho z nejvyšších postů – prezidenta Activisionu. Nově se jím stal Robert Kostich, který dříve vedl projekty spojené se značkou Call of Duty.

Jakožto pro prezidenta Activisionu se toho pro něj moc nemění. Stále se bude starat o většinu projektů. Samozřejmě s tím přišlo několik starostí navíc. To ale není jediné oznámení, se kterým Activision přišel. Humam Sakhnini byl jmenován prezidentem King Entertainment, což je společnost, kterou Activision odkoupil za 6 miliard dolarů. Zmínka padla také o nástupu Dennise Durkina na pozici CFO, o kterém jsme psali již minulý týden.

Bobby Kotick, CEO Blizzardu, k tomu řekl, že všichni tři výše jmenovaní mají výborné předpoklady k tomu, aby na nových pozicích neměli žádné problémy. “Ukázali patřičnou oddanost naší společnosti a naší milované komunitě fanoušků po celém světě,” řekl Kotick. Nemyslíme si, že je zrovna moudré mluvit o tom, jak Blizzard miluje svoji komunitu vzhledem k tomu, že stále častěji se mluví o odloučení fanoušků od vývojářů.

Letošní rok pro Activision nezačal zrovna nejlépe a zatím to nevypadá, že by se to mělo v dohledné době zlepšit. Doufáme, že svoje další rozhodnutí budou zvažovat důkladněji než doposud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama