Microsoft bude stále spolupracovat s AMD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft bude stále spolupracovat s AMD

Microsoft bude stále spolupracovat s AMD

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 1. 2019 09:16 2
Reklama

Pokud se zajímáte o nejnovější technologie, jistě vám neuniklo, že v těchto dnech probíhá veletrh CES, na kterém se mohou objevit i zajímavé produkty pro nás hráče. Svoji konferenci tam mimo jiné mělo i AMD. Hlavně se věnovali odhalování nových grafických karet a nové generace procesorů. Na pódiu se ale objevil i Phil Spencer, CEO Xboxu. Řekl, že na vývoji nových herních platforem budou i nadále spolupracovat s AMD.

“Jako společnost se poohlížíme po všemožných příležitostech v herním průmyslu a jedna věc, kterou bych chtěl říct, je, že když hledáme partnera, přemýšlíme nejen o tom, jak na tom daná společnost je, ale také jestli to dělá správnou cestou,” řekl Spencer. Dále poukazuje na to, že AMD jde správným směrem a je velmi rád, že Xbox má takového partnera.

Když přišla řeč na nové platformy, samozřejmě nebyl nijak konkrétní. I když se spekuluje o tom, že by se nová konzolová generace měla představit už letos, tak by si takovou události měli nechat na nějakou větší akci jako je E3. Nyní už každopádně nemusíme spekulovat, jestli i nové konzole budou využívat technologie od AMD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama