Yoshi’s Crafted World vyjde na konci března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yoshi’s Crafted World vyjde na konci března

Yoshi’s Crafted World vyjde na konci března

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 1. 2019 09:02
Reklama

O novém dobrodružství Yoshiho se Nintendo během svých Directů zmiňovalo jen zřídkakdy. Nyní bez okolků vydali nový trailer, který nám přibližuje příběhové pozadí. Tím hlavním ale je oznámení data vydání. Do kartonového světa se s Yoshim budeme moci vydat 29. března.

Je docela překvapivé, že to bylo oznámeno takto vzhledem k tomu, že Yoshi je úspěšná a velmi známá postavička. Každopádně jsme za to rádi. Příběh není nijak složitý, opět půjde hlavně o požitek z hratelnosti. Roli záporáka si střihne Baby Bowser spolu s Kamekem. Mají v hledáčku Sundream Stone, který je schopný splnit všechna přání. Po konfliktu s Yoshim se ale tento artefakt rozpadne na několik částí.

Úkol je tedy jasný. Získat zpět Sundream Stone a porazit záporáky. To všechno se bude odehrávat v nádherném světě vytvořeném z kartonu. Oproti poslední velké Yoshi hře, která se odehrávala v bavlněném světě, je to tedy docela změna.

Nintendo nás podobně jako ostatní vydavatele nebude šetřit ani na začátku roku. Už tento týden vychází New Super Mario Bros. U, což je další předělávka hry z WiiU a také se spekuluje, že nás brzy čeká nový Direct, na kterém se tam objeví něco velkého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama