PS Classic podruhé v krátké době zlevňuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Classic podruhé v krátké době zlevňuje

PS Classic podruhé v krátké době zlevňuje

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 1. 2019 09:35 18
Reklama

Pokud jste si pod loňský stromeček nadělili miniaturní retro konzoli PlayStation Classic, dost možná si teď zlořečíte, že jste ještě pár týdnů nepočkali. Zařízení, které nabízí nostalgickou cestu do minulosti, totiž v průběhu pěti týdnů prošlo již dvěma výraznými slevami.

Původně byla retro konzole k mání za 2699 korun, ještě v prosinci se ale dostala do slevové akce a mohli jste ji pořídit za 1749 korun. Ani s touto slevou se ale zařízení zřejmě nezalíbilo dostatečnému množství zákazníků, protože nově byla nastavena ještě agresivnější cenovka pod tisíc korun – PlayStation Classic pořídíte za 899 korun.

Nutno podotknout, že přijetí od kritiky je poněkud rozpačité. Naše dojmy si můžete přečíst v tomto článku, případně se podívejte na video níže, v němž jsme si miniaturní PlayStation ukázali. O tom, že se jedná o uzavřenou platformu, která svým zákazníkům nabízí 20 předem vybraných her a nic navíc (například žádné informace, dobové materiály atd.), už nemá smysl hovořit, problematičtější je však technický stav emulace některých her.

Obsahem balení jsou kromě konzole i dva původní ovladače bez analogových páček, takže si třeba takového Tekkena 3 můžete zahrát s kamarádem bez nutnosti dalších investic. Ona dvacítka her se skládá ze slavných titulů, jako je první Metal Gear Solid, Resident Evil, Syphon Filter nebo již zmiňovaný Tekken. Bohužel ale obsahuje také množství titulů, které vás dnes již pravděpodobně vůbec nezaujmou, případně jste o nich nikdy neslyšeli. Za aktuální cenu je ale PlayStation Classic minimálně hezkým sběratelským předmětem, a to je také hlavním účelem tohoto zařízení. Zakoupit si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama