Na Switch přijde druhá Zelda v rámci NSO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch přijde druhá Zelda v rámci NSO

Na Switch přijde druhá Zelda v rámci NSO

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 1. 2019 09:23
Reklama

Podobně jako v minulých měsících, i v lednu do knihovny NES her na Switchi pro předplatitele Nintendo Switch Online přibyde pár kousků. Zatímco v minulých případech byla oznámena nabídka hned na 3 měsíce dopředu, tak tentokrát Nintendo zvolilo stejnou taktiku jako konkurence. Hlavním lákadlem je v tomto případě bezesporu druhý díl Zeldy.

K tomu dostanete ještě plošinovku Blaster Master z roku 1988. Podobných kousků už v dostupné knihovně najdete a je docela pravděpodobné, že další takové ještě přibydou. Plošinovky byly přeci jen v té době velmi populární.

Nintendo si jistě nachystalo ještě nějaké speciální edice jako obvykle, ale jinak je to pro leden všechno. Možná vás, stejně jako nás, zarazilo, že tento měsíc jsou v nabídce pouze dva tituly. To ale platí jen pro regiony mimo Japonsko. Tam se k těmto dvěma titulům přidá ještě Joy Mech Fight, což je hra, která jinde ve světě nikdy nevyšla. Docela by nás zajímalo, proč není dostupná pro všechny. Byla by to skvělá příležitost k tomu, aby si ji alespoň vyzkoušeli i hráče, kteří se k ní neměli možnost dostat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama