My Time at Portia vychází z early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka My Time at Portia vychází z early access

My Time at Portia vychází z early access

David Plecháček

David Plecháček

9. 1. 2019 13:56
Reklama

Jistě se shodneme na tom, že hry jako Stardew Valley nebo Harvest Moon jsou v komunitě hráčů bažících po kvalitních nezávislých hrách na vrcholu vlastních soukromých žebříčků. Zařadit tam My Time at Portia je ještě předčasné, ale minimálně z obou zmíněných her titul vývojářů z Pathea Games vychází a v early accessu zaujal. Teď z něj vychází.

Ten vývojáři před časem zvolili především kvůli rozsáhlosti a kvůli množství možností, které se v jejich vlastním dítku dají dělat. Relativně malé studio si zkrátka nebylo jisté, že je všechno optimálně nastavené a komunita, která se měla okolo hry v prvních dnech nabalit, měla v tomto ohledu pomoci. Její kus práce je více méně u konce, neboť Portia z předběžného přístupu za pár dní vychází.

Stane se tak už 15. ledna, a to samozřejmě jak na Steamu, tak ale i na Epic Store. Na Steamu si ale už dnes můžete zahrát demoverzi a sami zjistit, jestli by vás podobná hra bavila. Její náplní je začít ve městečku Portia nový život a pomoci jej rozvíjet spolu se vlastním životem. Je jen otázkou času, než si začnete vyrábět vlastní věci, než v něm začnete budovat, těžit minerály, starat se o farmu nebo hledat ztracené artefakty.

Samozřejmě ale budete prozkoumávat i dungeony a bojovat s monstry, které se v okolí vaší vysněné destinace nachází. Hra se bude ode dne vydání prodávat za 30 eur, ale pokud chcete ušetřit, můžete si jí stále pořídit v posledních dnech early accessu za dvoutřetinovou cenu. Na jaře ale hra vyjde i na konzolích PlayStation 4, Xbox One a i na Nintendu Switch. Než se tak stane, tak si ale můžete prohlédnout nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama