I remake RE2 bude mít od pátku demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I remake RE2 bude mít od pátku demo

I remake RE2 bude mít od pátku demo

David Plecháček

David Plecháček

9. 1. 2019 11:00 4
Reklama

Přístup Capcomu s novými hrami je sympatický. Jeho poslední hry si totiž velice často můžeme vyzkoušet v předstihu. Je otázkou, kolik z těchto ukázek zjistíme, neboť například dema prvního Resident Evilu se přeci jen od výsledné hry trochu odlišovala, na druhou stranu, na dvojku jsme zvědaví už jenom proto, jak vypadá. A na to půl hodinka se hrou bohatě stačí.

Jak jste asi pochopili, Capcom chystá po Devil May Cry demo i u své další letošní hry, jejíž vydání je ale mnohem blíže. Neuvidíme z ní ale tolik, protože se bude jednat o ukázku, která bude striktně časově omezená. Na všech platformách se zhostíme Leona, s nímž budeme muset během půl hodinky splnit několik úkolů. Pokud budete dostatečně rychlí, můžete do dema naskočit znovu, pokud ne, nestačíte jej možná ani dohrát.

Demo bude k dispozici na PlayStationu 4, Xboxu One i PC od 11. do 31. ledna. Součástí tzv. 1-Shot Dema bude i trailer, na který se budete moci koukat kolikrát chcete a zmíněných třicet minut se na něj nevztahuje. Plná hra poté vyjde na stejných platformách už 25. ledna.

Je zajímavé, že se Capcom nebojí vydat byť časově omezené verze i na PC, jelikož se společnostem dlouhodobě nedaří ochránit své hry před piráty, a ti mají díky těmto krokům možnost otestovat ochranu hry relativně dlouho před vydáním. Jestli se jejich případné prolomení podepíše na prodejích, případně jak moc, je však otázkou – ostatně ani RE7 nevydržel s Denuvem příliš dlouho a prodejně se mu přesto dařilo.

Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama