DLC ke God of War bylo moc ambiciózní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC ke God of War bylo moc ambiciózní

DLC ke God of War bylo moc ambiciózní

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 1. 2019 13:08 6
Reklama

God of War je bezpochyby jednou z těch nejlepších her roku 2018, ne-li tou úplně nejlepší. Hráči dostali poctivý nášup, jehož kvalitu reflektovaly i vysoké prodeje. Nicméně tak trochu jsme doufali, že by hru mohlo obohatit i nějaké to DLC, avšak tak se tomu zatím nestalo, a jak se nyní zdá, už ani nestane.

K situaci se vyjádřil samotný režisér hry Cory Barlog: „Jednoduše řečeno, náš nápad na DLC byl až příliš ambiciózní. Měli jsme vážně skvělé a zábavné plány jak naložit s případným stažitelným balíčkem, ale ty se nikdy nenaplnily." Dle jeho slov by DLC vypadalo tak, jak si s ním poradili Naughty Dog v případě prvního The Last of Us, kdy rozšíření Left Behind vyprávělo příběh, který časově předcházel původní hře. „Nebo také se nám zamlouvalo pojetí samostatně spustitelného The Lost Legacy ke čtvrtému Uncharted. Přesně v tomhle smyslu by vypadalo i DLC k našemu God of War, jednalo by se o velkou věc,“ pokračuje Barlog.  

„Byť samotné DLC nevyšlo, jsem alespoň rád za další obohacení herního zážitku v podobě foto módu a režimu New Game+,“ ukončuje celé povídání vývojář, který pracoval už na prvním God of War z roku 2005. Jak vám by se zamlouvalo případné rozšíření, nechali byste si líbit další hodiny v kůži Krata? Dejte nám vědět v diskuzi.

Pokud jste ještě GoW nehráli, můžete to změnit nákupem na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama