Zapojte se do Herní výzvy 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do Herní výzvy 2019

Zapojte se do Herní výzvy 2019

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 1. 2019 12:05
Reklama

Sbírání achievementů a trofejí ve hrách patří už řádku let mezi aktivity, které mohou slušně navýšit herní dobu. Hráčské soutěživosti a touze překonávat výzvy jde i letos naproti již tradiční projekt Databáze her.

Herní výzva 2019 před vás opět postaví deset úkolů, každý z nich má navíc ještě svou vlastní „hardcore“ variantu s vyšší obtížností. Hráči, kteří se výzvy zúčastní, tak například musejí dohrát titul, který vznikl na základě literární předlohy, případně pochází od herního studia ze Skandinávie nebo se třeba věnuje tématice cestování časem. Kompletní seznam úkolů naleznete zde.

Výzvu samozřejmě můžete absolvovat jen tak, pro svůj dobrý pocit, pokud se ale svými úspěchy rádi chlubíte, máte příležitost. S registrací na webu Databáze her můžete výzvu oficiálně přijmout a dosažené pokroky evidovat na svém profilu. Součástí projektu je ale také soutěž o hodnotné ceny a možnost přispět na dobročinné účely.

Členové redakce Hrej.cz se do Herní výzvy 2019 zapojují také a každý měsíc se s vámi ve článku podělíme o dosažené úspěchy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama