Vydání Tropica 6 opět odloženo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Tropica 6 opět odloženo

Vydání Tropica 6 opět odloženo

Martin Nahodil

Martin Nahodil

8. 1. 2019 12:43 1
Reklama

Nový díl série strategií, kde se hráč snaží být tím nejlepším diktátorem, jsme si měli podle původních plánů zahrát už v minulém roce. Následně ale vydavatelství Kalypso Media oznámilo, že Tropico 6 je odloženo a vyjde někdy v lednu. Dnes ale došlo k dalšímu odkladu, tentokrát rovnou o dva měsíce. Aktuálně je datum vydání stanované na 29. března.

To se týká PC verze. Zatím nevíme, jestli konzolové vyjdou ve stejnou dobu nebo se opozdí jako v předešlých případech. Informaci o zpoždění fanouškům sdělil Simon Hellwig, který je ve vedení společnosti Kalypso Media, skrz otevřený dopis. “Přes svátky jsem u Tropica 6 strávil několik hodin a líbilo se mi, co jsem viděl. Ale dle mého názoru to nestačí, aby se mi hra jen líbila – chci ji milovat! A Tropico 6 je dobré, ale ne velmi dobré nebo úchvatné. Zatím.”

Aby na tom hráči tolik netratili, tak dostanou první DLC zcela zdarma. To ale platí pouze pro předobjednávky, které budou vytvořeny do tohoto čtvrtka. Zatím nevíme, co bude obsahem tohoto DLC, ale očekáváme, že přibydou nové stavby a další prvky pro zkrášlení vašich ostrovů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama