Dragon's Dogma v dubnu vyjde na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dragon's Dogma v dubnu vyjde na Switchi

Dragon's Dogma v dubnu vyjde na Switchi

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 1. 2019 14:30 1
Reklama

Zeldu jste dohráli, Skyrim taky, Dark Souls Remastered taky. Jaké bude příští velké RPG, které si zahrajete na Switchi? Dost možná by to mohlo být Dragon’s Dogma: Dark Arisen!

Capcom totiž právě oznámil port na hybridní konzoli od Nintenda. Ten by měl dorazit s cenovkou necelých 30 dolarů 23. dubna letošního roku. Hra vyšla původně v roce 2012 na PS3 a Xbox One, později se dočkala vydání i na PC a na současné generaci konzolí.

Příběh vás pozve do světa jménem Gransys, na výběr dostanete z devíti povolání, nabízejících plejádu ničivých bojových skillů. Na nepřátele nebudete sami, doprovázet vás budou až tři počítačem ovládaní spolubojovníci. Systém těchto takzvaných Pawnů patří k originálním prvkům Dragon’s Dogma, vaši kolegové se od vás totiž učí a můžete si je navzájem půjčovat s ostatními hráči on-line.

Hra také obsahuje dynamické souboje s obřími bossy, na které můžete šplhat, odsekávat jim jednotlivé části těla a tak dále. Verze pro Switch dostane veškerý dosud vydaný obsah a dočká se inovovaného UI pro potřeby handheldové obrazovky. Capcom při příležitosti oznámení portu vydal i první trailer, který naleznete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama