Chystá se také MMO střílečka Alien
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se také MMO střílečka Alien

Chystá se také MMO střílečka Alien

Martin Nahodil

Martin Nahodil

8. 1. 2019 08:56 4
Reklama

Včera se v komunitě hráčů šířil smutek. Stačilo k tomu oznámení nové hry z univerza Alien s podtitulem Blackout, o jehož existenci jsme se dozvěděli před pár měsíci. Spousta věcí naznačovala, že by to mohlo být pokračování Alien: Isolation, ale bohužel je z toho nakonec hra pro mobilní zařízení. Společnost FoxNext ale oznámila, že to není to jediné, co momentálně v Cold Iron Studios vzniká.

“Cold Iron Studios společnosti FoxNext v současnosti pracuje také na masivní multiplayerové online střílečce, která je zasazena do Alien univerza. Tento titul je vyvíjen pro PC a konzole,” zaznělo v oficiálním vyjádření. Sice to stále není to toužené singleplayerové pokračování, které by nám přineslo další část nedokončeného příběhu, ale rozhodně nás tato zpráva potěšila několikanásobně více než oznámení mobilního Blackoutu.

FoxNext dále pak uvedl, že tento rok se každopádně dočkáme pokračování příběhu Amandy, dcery Ellen Ripley. Budeme koukat, hrát a číst, takže tento příběh nebude odvyprávěn jen skrz Blackout. “20th Century Fox se spojí s celou řadou vypravěčů a inovátorů, aby přivedli tuto úžasnou kapitolu Alien univerzu k životu.”

Doufáme, že novinky ohledně tohoto projektu přijdou brzy, protože s Blackoutem moc kladných ohlasů nenasbírali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama