Uniká seznam trofejí Resident Evil 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniká seznam trofejí Resident Evil 2

Uniká seznam trofejí Resident Evil 2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 1. 2019 12:24 1
Reklama

Vydání remaku více než 20 let starého Resident Evil 2 se pomalu blíží a my po kouskách získáváme další a další informace o hře. Další nápovědu nám přináší uniklý seznam trofejí, který se objevil na fóru PSN Profiles. Jejich kompletní seznam najdete pod tímto odkazem, my si teď pouze krátce shrneme, co nás čeká.

Hra bude obsahovat celkem 42 trofejí – jednu platinovou, 4 zlaté, 9 stříbrných a 28 bronzových. Kromě klasických odměn za postup v příběhu či sbírání předmětů, dojde i na jednu z nejsilnějších zbraní celé série, kterou je znovuhratelnost. Pro získání všech trofejí bude zapotřebí hned několik průchodů. Dojde na "hardcore" obtížnost i získávání "S" hodnocení.

Resident Evil 2 ale navíc nabídne ještě několik unikátních kousků, které důkladně prověří vaše schopnosti. Několik trofejí souvisí s překonáváním určitých úseků hry v omezeném časovém limitu, na další budete potřebovat přesnou mušku a obratnost se zbraněmi. Opravdovou třešničkou na dortu je trofej s názvem A Small Carbon Footprint, která vyžaduje dokončení hry na méně než 14 000 kroků.

Resident Evil 2 vychází 25. ledna a pořídit si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama