Horror Conarium na konzolích už v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horror Conarium na konzolích už v únoru

Horror Conarium na konzolích už v únoru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 1. 2019 11:28
Reklama

Od vydání Conarium na PC už uplynula pěkně dlouhá doba. Hra od tureckých vývojářů ze Zoetrope Interactive spatřila světlo světa už v červnu 2017 a nutno dodat, že u kritiky ani fanoušků nedopadla vůbec špatně. Práce na konzolové verzi, která měla vyjít už zhruba před rokem se nakonec bohužel výrazně protáhly, ale zdá se, že všechno nakonec dobře dopadlo a porty pro konzole jsou téměř dokončeny.

Horrorová hra inspirovaná novelou At the Mountains of Madness od amerického spisovatele H. P. Lovecrafta vyjde na PlayStation 4 a Xbox One bez dalšího upřesnění někdy během února. Její náplní je průzkum prostředí a řešení puzzlů na základně v Antarktidě, kde se pokusíte vyřešit záhadu ztracených členů expediční výpravy.

Conarium využívá pohled z první osoby a běží na Unreal Enginu 4. Vývojáři připravili hru i na posílené verze konzolí, takže na PlayStation 4 Pro a Xbox One X si budete moci volit mezi režimy s rozlišením 1080p a 60 fps nebo blíže neupřesněným vyšším rozlišením při 30 snímcích za vteřinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama