Remastery Hitmana už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remastery Hitmana už příští týden

Remastery Hitmana už příští týden

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 1. 2019 15:05 6
Reklama

Hitman, zabiják s kódovým označením 47, se na podzim vrátil s novým dílem, kterému David v recenzi udělil hodnocení 4/5. Pokud byste se ale místo novinky, která působí spíše dojmem další sezóny epizodického Hitmana z roku 2016, raději zavzpomínali na starší díly, dostanete k tomu již brzy příležitost.

Vývojáři z IO Interactive totiž oznámili Hitman HD Enhanced Collection, tedy soubor dvou her z minulé a předminulé generace konzolí – Hitman: Blood Money a Hitman: Absolution. Tato kolekce míří na Xbox One a PlayStation 4 a nabídne vylepšené textury a světelné efekty, supersampling, moderní ovládání a samozřejmě rozlišení 4K při 60 FPS.

Poměrně zajímavé je, že v oznámení nikde nestojí, že by se 4K a 60 FPS týkalo jen posílených verzí konzolí, přesto ale předpokládáme, že tomu tak bude. Celá kolekce bude k dispozici od příštího týdne, konkrétně od pátku 11. ledna.

Hitman: Blood Money vyšel v květnu roku 2006 na PC, PS2, Xbox a Xbox 360. Jedná se o v pořadí čtvrtý díl série, hráči i kritikou velmi kladně přijatý. V průběhu hraní se podíváte na celou řadu zajímavých lokací, počínaje opuštěným zábavním parkem až k jednomu nepříliš vydařenému pohřebnímu obřadu. O hudbu se jako tradičně postaral Jesper Kyd.

Hitman: Absolution vyšel v roce 2012 na PC, PS3 a Xbox 360. Od loňského února je k dispozici na Xboxu One v rámci programu zpětné kompatibility. Hře se sice během roku od vydání podařilo prodat přes 3 a půl milionu kopií, přesto nedokázala naplnit očekávání vydavatele. V recenzích se často objevovala kritika na přílišný odklon od prvků, které tvoří hlavní kostru série. I tak je ale Absolution rozhodně hrou, která si zaslouží vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama