Epic Store nabídne další hru zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic Store nabídne další hru zdarma

Epic Store nabídne další hru zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 1. 2019 11:44 11
Reklama

Pokud jste sledovali prosincové udílení cen The Game Awards, určitě vám neušla existence nového kanálu digitální distribuce, tentokrát pod taktovkou Epicu. Jedním ze způsobů, jakým se Epic Games Store snaží nalákat nové zákazníky, je nabídka her zdarma. V prosinci to byla Subnautica a Super Meat Boy, i v tomto měsíci se ale dočkáme nějakého toho dárečku.

Pokud chcete získat zmiňovaného Super Meat Boye, máte na to ještě zhruba týden. Už 10. ledna jej ale na pozici bezplatného titulu vystřídá poetická adventura What Remains of Edith Finch, která bude k vyzvednutí zdarma dostupná do 25. ledna.

What Remains of Edith Finch je dílem studia Giant Sparrow, které vzniklo pod hlavičkou vydavatelství Annapurna Interactive. Hra vyšla na PC a PlayStation 4 v dubnu 2017, o pár měsíců později dorazila i na Xbox One a setkala se s velmi vřelým přijetím. Putování po sídle rodiny Finchů a odhalování osudů jejích jednotlivých členů je sice spíše jednorázovým zážitkem, rozhodně byste si jej ale neměli nechat ujít, zejména s tak příjemnou cenovkou, jakou dostane 10. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama