Do Valve se vrací důležité talenty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Valve se vrací důležité talenty

Do Valve se vrací důležité talenty

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 1. 2019 11:00 14
Reklama

O Valve v poslední době slyšíme především kvůli jejich nejnovějšímu projektu, karetní hře Artifact, a pak také v souvislosti s Epic Games Storem, který viditelně cílí na to, být hlavním konkurentem Steamu. V posledních letech se Valve vyhýbalo vydávání her, ale je možné, že s příchodem Artifactu by tomu mohl být konec.

K tomu by mohl napovídat i návrat Erica Wolpawa, jednoho z lidí, kteří se podíleli na psaní Half-Lifu 2 a Portalu. Původně odešel v únoru roku 2017 a jeho návrat odhalil server Shack News, když kontroloval seznam autorů Artifactu, kde se Ericovo jméno objevuje. Zmínku o něm můžeme dokonce vidět i v emailu od Gaba Newella, který koluje internetem. Společně s ním firmu tenkrát opustil ještě Jay Pinkerton a Marc Laidlaw, kteří se také podíleli na psaní. Jay Pinkerton se ale vrátil v červnu minulého roku.

Toto celé by mohlo naznačovat, že Valve možná kutí něco zajímavého. Ovšem o tom, co to konkrétně je, nevíme téměř vůbec nic. Společně s informací o nových VR headsetech se objevila zpráva o vývoji Half-Life VR, jenž by měl sloužit jako prequel pro celou sérii. Doufejme, že si pravdivost této zprávy ověříme co nejdříve, protože návraty těchto talentovaných lidí svědčí o tom, že se Valve skutečně vrací k vytváření her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama