Catherine se možná dočká PC portu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Catherine se možná dočká PC portu

Catherine se možná dočká PC portu

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 1. 2019 14:09 2
Reklama

Sega si v poslední době libuje v dávání bizarních nápověd, co se týče vydávání PC verzí svých her. Udělala to už při lákání na vydání Bayonety a Vanquish na PC a teď se nově objevil záhadný obrázek právě na stránkách Bayonety na Steamu. Konkrétně jde o obrázek ovce s vypláznutým jazykem a popiskem „Baa.“

Pro většinu lidí to asi moc neznamená, ale ti všímavější poukazují na to, že by mohlo jít o náznak vydání Catherine na PC. Tato hra se totiž odehrává ve snovém světě, ve které jsou postavy reprezentovány jako antropomorfní ovce. Dokonce i místní bar se jmenuje „The Stray Sheep“.  Tato kombinace simulátoru mezilidských vztahů a adventury vyšla v roce 2011 na Xbox 360 a PlayStation 3 a v naší recenzi si tenkrát vysloužila moc pěkné hodnocení.

Sega na PC zažívá úspěch, protože lidé už dlouhodobě volají, aby tyto japonské hry byly dostupné na Steamu. Jestli půjde o původní verzi, nebo o remaster Catherine: Full Body, který by měl být dostupný v Japonsku už v teď únoru, není vůbec jasné. Jak to celé bude, se snad už brzy dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama