Blizzard přichází o další zaměstnance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard přichází o další zaměstnance

Blizzard přichází o další zaměstnance

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 1. 2019 10:54 3
Reklama

Ještě před rokem bychom neřekli, že se zrovna Blizzard bude potýkat s takovými problémy. Všechno to odstartoval poprask okolo oznámení Diabla Immortal a pokračovat to nejspíš ještě nějakou chvíli bude. Po změně vedení přicházejí další změny. Tentokrát se to týká jejich finančního oddělení.

Jen pár dnů zpět jsme se dozvěděli, že byl odejit Spencer Neumann z pozice CFO. O konkrétní důvod se s veřejností Blizzard nepodělil. Spekuluje se o tom, že je to kvůli jednomu z jeho nedávných interview. Na jeho místo nastoupil Dennis Durkin a Neumann se rychle uchytil u Netflixu. “Spencer je výborným manažerem a jsme nadšeni z toho, že nám pomůže našim fanouškům poskytovat nezapomenutelné zážitky,” stojí v prohlášení Netflixu.

To ale není jediná zpráva ohledně odchodů. Stejnou pozici zastávala také Amrita Ahuja. Dnes bylo oznámeno, že i ona Blizzard opouští. Opět není znám konkrétní důvod, ale v tomto případě to vypadá spíše na dobrovolný odchod než na vyhazov. Stejně jako Neumann si i Ahuja ihned zajistila nové místo, a to ve společnosti Square. Nenechte se zmást, se Square Enixem nemá nic společného. Jedná se o obchodní společnost.

Blizzard rozhodně v současnosti neprožívá nejlepší období. Doufáme, že se ze svých problémů dokáže v letošním roce vzpamatovat. I když s jejich počínáním také nejsme zrovna spokojení, tak mají v repertoáru oblíbené tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama