Retro střílečka Dusk míří na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Retro střílečka Dusk míří na konzole

Retro střílečka Dusk míří na konzole

Martin Nahodil

Martin Nahodil

3. 1. 2019 11:25 1
Reklama

Dusk je jednou z nejlépe hodnocených stříleček, které za rok 2018 na PC vyšly. Svojí grafikou vás sice moc neoslní, ale hratelnosti se nebudete moci nabažit. Vydáním hry to ale pro vývojáře neskončilo. V nejnovějším postu na blogu se podělili o svoje plány, které mimo jiné zahrnují i verze pro konzole.

Zatím nevíme, jaké konzole to přesně budou, ale s PS4 a Xboxem One asi můžeme počítat. Rádi bychom takový titul viděli i na Switchi. Spolu s konzolovými verzemi bude hra dostupná i na systémech Mac a Linux. Také si ji budete moci pořídit v DRM-free verzi.

Krom toho se chystá celá řada novinek do multiplayeru a konečně přijde i žádaná kooperace. Doprovázet je bude i režim New Game+. Pokud by vám náhodou nový obsah nestačil, tak budete moci zamířit na Steam Workshop. Dusk totiž nově bude podporovat módy od fanoušků.

Ještě se chystají věci jako nové lokalizace, sběratelská edice, nový merch a další. Vývojáři jsou si tedy rozhodně vědomi toho, že hráči mají jejich hru rádi, a i na ostatních platformách si jistě svoje příznivce najde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama