Xbox Game Pass rozšiřují dvě nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Game Pass rozšiřují dvě nové hry

Xbox Game Pass rozšiřují dvě nové hry

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 1. 2019 10:31
Reklama

Xbox Game Pass patří mezi to nejlepší, co platforma Microsoftu (a popravdě celý herní svět) momentálně zákazníkům nabízí. Ne náhodou se také už podruhé umístila v žebříčku nejlepších inovací v naší anketě INVAZE. S novým měsíce se předplatitelé mohou těšit na zařazení nových her a my známe jejich jména.

Oficiální zveřejnění nových lednových her sice proběhne až zítra, už dnes ale uživatelé služby dostali dva přírůstky, které rozhodně stojí za pozornost. Tím prvním je úvodní epizoda druhého dílu adventury Life is Strange s podtitulem Roads, která si v naší recenzi od Davida odnesla hodnocení 4/5. Připomeneme, že druhá epizoda Life is Strange 2 by měla dorazit za tři týdny, konkrétně 24. ledna.

Druhou novinkou v nabídce je ARK:Survival Evolved, hra, v níž se budete pokoušet přežít na ostrově obydleném prehistorickými stvořeními a hrozbou pro vás budou nejen jejich ostré zuby, ale i ostatní, potenciálně nepřátelští hráči. ARK je v současné době k dispozici na celé řadě platforem včetně těch mobilních, v listopadu loňského roku dorazil také na Nintendo Switch. 

Jak Life is Strange 2, tak ARK nabízejí podporu posíleného Xboxu One X. Služba Xbox Game Pass je dostupna od roku 2017, loni prošla zásadním vylepšením, díky němuž v ní startují všechny nové hry od 1st party studií Microsoftu v rámci předplatného, které činí 259 korun měsíčně. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama