Vyjde letos druhý díl Call of Duty: Ghosts?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjde letos druhý díl Call of Duty: Ghosts?

Vyjde letos druhý díl Call of Duty: Ghosts?

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 1. 2019 13:38 6
Reklama

Fanoušci série Call of Duty si jistě vzpomenou na díl Ghosts z roku 2013. Ten se tehdy svezl na generační obměně konzolových platforem, a tak kromě PC, PS3, Xboxu 360 a Wii U vyšel také na tehdy zbrusu nových PlayStation 4 a Xboxu One. Nutno říci, že zrovna tato epizoda dlouholeté ságy se z nostalgických vzpomínek hráčů tak úplně netěší. Dočkáme se někdy pokračování?

Tuto otázku jsme si v uplynulých letech opakovaně kladli. Zatímco z podsérií Modern Warfare a především Black Ops se časem obrazně řečeno staly značky samy o sobě, roky mezi jejich jednotlivými díly vyplňovaly tituly, kterým se takové výsady (zatím) nedostalo. Kromě Ghosts z roku 2013 je to také o rok mladší Advanced Warfare a futuristický díl Infinite Warfare z roku 2016. 

Příběh Ghosts se odehrává v blízké budoucnosti, kdy v důsledku globální ekonomické krize dojde k řadě geopolitických změn, k jaderné válce na Středním východě a formaci uskupení jihoamerických států pod hlavičkou Federation of the Americas, organizace, která si brzy podmaní Mexiko, karibské oblasti a začne si brousit zuby i na Spojené státy. 

Abychom se ale dostali k podstatě zprávy - za CoD: Ghosts stojí studio Infinity Ward, tedy to, které je právě letos na řadě s novým dílem série. Na Twitteru komunikační manažerky Infinity Ward Ashton Williams se objevilo několik příspěvků, které naznačují, že by se letos Ghosts mohli navrátit. Ostatně, první díl končí způsobem, který pokračování naznačuje. Otázkou je, zda na něj ještě někdo po šesti letech čeká. Samozřejmě je ale také možné, že animované gify se lebkami a duchy nemají se hrou vůbec nic společného. Na oficiální odhalení letošního dílu si ještě budeme muset nějaký čas počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama