FromSoftware mají v přípravě dvě nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FromSoftware mají v přípravě dvě nové hry

FromSoftware mají v přípravě dvě nové hry

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

29. 12. 2018 14:17
Reklama

Studio FromSoftware se rozhodně nenudí. Kromě nedávno vydaného experimentu Déraciné pro PlayStation VR připravují pro Activision očekávanou akční adventuru Sekiro: Shadows Die Twice, ale ani to není zdaleka všechno. Prezident společnosti Hidetaka Miyazaki se v rozhovoru pro japonský 4Gamer pochlubil informací, že studio má v rukávu další dva neoznámené tituly.

Jak asi správně očekáváte, nad rámec tohoto oznámení o hrách žádné konkrétní informace nezazněly. Víme pouze to, že ani jeden z titulů není momentálně ve vývoji tak daleko, aby ho autoři legendárních Dark Souls v nejbližší době oficiálně představili a že se jedná o skutečně nové hry ve stylu předchozí tvorby studia, nikoli o remastery nebo další vedlejší projekty.

Miyazaki v rozhovoru také vysvětlil přítomnost easter eggu ve zmíněném Déraciné, který si někteří fanoušci právem vykládali jako teaser na pokračování Bloodborne. Ve hře se totiž nachází panenka, která svýma rukama provádí gesto "make contact" právě z této hry a jejíž popis zmiňuje "nedokončený příběh". Vše mělo být bohužel pouze pomrknutím na fanoušky Bloodborne a sám Miyazaki přiznává, že v tomto směru to vývojáři možná trochu přehnali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama