Režim Blackout má na Xbox One X problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režim Blackout má na Xbox One X problémy

Režim Blackout má na Xbox One X problémy

Filip Švácha

Filip Švácha

28. 12. 2018 13:12 10
Reklama

Pokud jste fanoušci zřejmě nikdy nekončící série Call of Duty, určitě jste neminuli letošní díl s podtitulem Black Ops 4. Hra patří, jako každý rok, mezi ty nejprodávanější produkty, takže absence klasické kampaně pro jednoho hráče moc lidí neodradila. Místo ní do hry zavítal nový režim Blackout, variace na tolik populární battle royale. Zdá se tedy, že je vše v naprostém pořádku.

Není tomu ale tak úplně pravda. Majitelé prémiové konzole Xbox One X mají pří hraní Blackoutu problémy. Zdá se totiž, že nejnovější update do hry na této konzoli způsobuje její nestabilitu. Jde o to, že pokud se vám povede přežít většinu hráčů na mapě, hra buď zamrzne a spadne, nebo vás donutí k restartu. To určitě není ideální v případě, kdy se několik dlouhých chvil snažíte přežít, jen aby vás hra bez odměny vyhodila, když už jste skoro u cíle. Údajně se to nejčastěji stává, když na mapě zbývá tak patnáct hráčů. Zatím se neobjevila informace, že by k těmto problémům docházelo jinde, než na Xboxu One X.

Hráči se samozřejmě všemožně snaží celému procesu zabránit, ale zatím se neobjevilo žádné řešení. Situace je neměnná ve všech variantách, takže nezáleží na tom, jestli hrajete sami, ve dvou, nebo čtyřech. Nepomáhá ani restart konzole. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat, a tak se k celému problému vyjádřilo pomocí svého twitterového účtu studio Treyarch: „Jsme si vědomi toho, že hráči na Xboxu One X zažívají v pozdějších fázích hry zamrznutí systému. Momentálně aktivně vyhledáváme řešení a update vydáme hned, jakmile toto řešení najdeme.“

Není to zcela šťastná situace a obzvlášť ještě teď, kdy si miliony hráčů chtějí užívat prázdniny a hrát do rána své oblíbené hry. O šťastlivcích, kteří dostali Call of Duty: Black Ops 4 s Xboxem One X pod stromeček, ani nemluvě. Přejeme jim, aby update dorazil co nejdříve. A co vy? Narazili jste na tento problém? Podělte se s námi v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama