Poslední šance na nákup z Xzone.cz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední šance na nákup z Xzone.cz

Poslední šance na nákup z Xzone.cz

David Plecháček

David Plecháček

18. 12. 2018 12:53
Reklama

Vánoce jsou svátky klidu a míru. Realita je ale jiná a mnohdy dárky honíme na poslední chvíli. Právě teď ale máte poslední možnost objednat zboží z eshopu Xzone.cz, tak, abychom vám mohli garantovat doručení do Štědrého dne. A co by měl Ježíšek pod stromečkem nadělit?

Mohl by využít bohatých slevových akcí, které právě teď těsně před Vánoci na Xzone probíhají. Sony v roce 2018 vydala na PlayStationu 4 několik exkluzivních hitů, které si našly cestu mezi hráče po celém světě. Pokud ale k vám nebo k vašim blízkým nikoliv, rozhodně byste měli uvažovat nad Spider-Manem za 999 korun, God of War za 699 korun a za stejnou cenou i nad futuristickým Detroit: Become Human. Celá trojice je navíc v češtině!

Pokud ale dotyčnému PlayStation 4 chybí kompletně, můžete Ježíška poprosit o poněkud bohatší Vánoce. Výkonnější PlayStation 4 Pro s obrazem podporujícím 4K rozlišení a technologii HDR si můžete pořídit za 8990 korun, levnější konzoli PlayStation 4 Slim spolu se hrami Uncharted 4, The Last of Us Remastered a Ratchet & Clank poté za 7290 korun. Pokud nicméně nestojíte o tuto japonskou konzoli, můžete stát o jinou – i Ježíšek by totiž rád hrál na cestách, a k tomu nejlépe slouží konzole Switch od Nintenda, až do Vánoc za symbolických 7777 korun. K němu by mohl přikoupit papírové, geniálně promyšlené příslušenství v podobě Nintenda Labo, s nímž si užijete kopu zábavy i nad rámec videoher.

Neměl by ale zapomenout i na ostatní, kteří mají Xbox One anebo herní PC. Nejnovější Assassin's Creed Odyssey je pro tuto chvíli na Xboxu One a PlayStationu 4 za 999 korun, Battlefield V se prodává na konzolích za 1299 korun a na PC dokonce za 999 a k Red Dead Redemptionu 2 od nás obdržíte jako dárek steelbook zdarma, kterým uděláte radost každému desperátovi.

Možností na Xzone.cz je hned několik a Ježíšek by neměl příliš dlouho přemýšlet. Pokud by ale raději vyzvedl zboží osobně, měl by si zapsat, že prodejny v Praze, Brně a Ostravě mají otevřeno až do 23.12. Když ale objedná skladové zboží přes internet ještě dnes, pod stromeček bude mít stoprocentně co nadělit, nemusí se ničeho obávat.

Tak šťastné a veselé!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama