Na Marvel UA 3 dělá Team Ninja
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Marvel UA 3 dělá Team Ninja

Na Marvel UA 3 dělá Team Ninja

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 12. 2018 09:45
Reklama

Na The Game Awards bylo překvapivě oznámeno také pokračování série Marvel Ultimate Alliance 3 s podtitulem The Black Order. Ještě překvapivější ale bylo, když se ukázalo, že tento titul bude exkluzivitou pro Nintendo Switch. O tom, proč tomu tak je, promluvil Reggie Fils-Aime z amerického Nintenda.

“V herním průmyslu to často funguje tak, že společnosti, které mají dobré zkušenosti z předchozí spolupráce, dostanou do rukou značku, se kterou chce i její vlastník něco podniknout. V našem případě se všechny tyto věci spojily a my jsme dostali příležitost spolu s Koei Tecmo vytvořit tento titul,” řekl Reggie.

“Stále se poohlížíme po takových možnostech. Na tomto projektu pracuje Team Ninja, který má dostatek předchozích zkušeností a dobře nám to nastiňuje, jak bude výsledný produkt vypadat. Jsme z toho opravdu nadšeni,” dodal. Pro Team Ninja je to tedy docela odklon od jejich předchozího titulu, kterým byl Nioh. Navíc z jejich produkce vzniká také pokračování této Souls-like hry, takže práce rozhodně mají dost.

Předchozí díly Marvel Ultimate Alliance to měly docela složité. Každý z nich tvořilo jiné studio, a zatímco jednička vyšla na většinu platforem, druhý díl se dostal jen na konzole od Sony. V souvislosti s předchozími díly také padl dotaz ohledně toho, jestli by se nemohly také dostat na Switch. Na to Reggie řekl, že to momentálně nemůže komentovat. Zatím se prý soustředí na trojku.

Vůbec bychom se nedivili, kdyby po nějakém čase byl tento titul oznámen i pro ostatní platformy. Časová exkluzivita v dnešní době už přeci jen není nic neobvyklého. Přesné datum vydání zatím neznáme, ale hra by se měla dostat do obchodů v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama