Do Long Dark dorazila předělávka příběhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Long Dark dorazila předělávka příběhu

Do Long Dark dorazila předělávka příběhu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 12. 2018 13:39 1
Reklama

I když už je to nějaká chvíle, co survival záležitost The Long Dark vystoupila z early accessu na Steamu, tak její vývoj stál ještě není u konce. V srpnu byly odhaleny detaily o třetí epizodě příběhu spolu s tím, že ještě před jejím vydáním budou první dvě epizody předělány. Remasterované verze spolu s updatem Wintermule Redux už můžete najít ve hře.

Nejsou to jen malé úpravy, vývojáři to vzali pěkně ze široka. Hlavní pointa příběhu by se měnit neměla, ale nyní na své cestě potkáte NPC, která budou plně nadabovaná a animovaná. Přepsána také byla většina dialogů a přibyl nový dialogový mód.

Celkově se příběhové pozadí rozrostlo. Najdete tady nové postavy, nové příběhové větve a mise. Ve světě by nyní mělo být možné nalézt snadno více vybavení. Na druhou stranu ale bude samotné přežívání o něco náročnější. Byla také zredukována nutnost stále se vracet do lokací, kde už jste vše prozkoumali.

Úprav se také dočkal Survival mód, ve kterém nově najdete výzvu jménem “Archivist”. Dále přibylo nové vybavení a uživatelské rozhraní pro vaření bylo přepracované. Kompletní seznam změn najdete pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama