DICE vrací do BF V původní hodnoty TTK
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE vrací do BF V původní hodnoty TTK

DICE vrací do BF V původní hodnoty TTK

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 12. 2018 11:02 8
Reklama

Aktivita komunity nese své ovoce. Jen pár dní poté, co jsme vás poprvé informovali o změnách systému TTK (time to kill), které švédské studio DICE provedlo v rámci Battlefieldu V (což však přineslo spoustu nevole ze strany fanoušků), si nejspíše vývojáři uvědomili svou chybu. Již během dnešního dne proběhne update serverů, po němž se hodnota TTK vrátí do stavu, v jakém byla v době vydání, tzn., že na zabití přítele bude opět potřeba o jednu kulku méně a obecně bude zvýšena účinnost zbraní. Ve svém oznámení na Redditu se k celé situaci vyjádřili více.

„Po změnách, které jsme provedli minulý týden, jsme naslouchali vaší zpětné vazbě, rovněž jsme provedli kontrolu herních dat. Na základě toho všeho jsme došli k rozhodnutí, že se vrátíme k hodnotám TTK, na které si hráči zvykali ihned po vydání titulu. Důvodem, proč jsme se k experimentu s hodnotou TTK odhodlali, bylo, že jsme chtěli zkusit, zda můžeme herní zážitek s Battlefieldem V nabídnout i dalším novým hráčům. I proto jsme ostřílenějším hráčům dali možnost hrát hru s původními TTK hodnotami v rámci playlistu Conquest Core. Jak se však později ukázalo, nebylo to správné rozhodnutí. Matadoři série po této změně nevolali, ale jako vývojáři jsme o ní rozhodli a bylo jen na nás, jestli ji dotáhneme do konce, nebo se vrátíme ke stavu, jaký panoval na začátku životního cyklu hry. Je důležité zmínit, že přivést nové hráče do franšízy je stále naším úkolem. Jedna se o velkou výzvu a my nadále musíme pracovat na změnách a novém obsahu, který by nové hráče přilákal. Za poslední týden jsme se toho hodně naučili. Ať už se jedná o problémy spojené s TTD (time to death), balancem zbraní či samotným TTK. S tímto vším budeme nadále pracovat na zlepšení herního zážitku. Již dnes během dne budou navráceny původní hodnoty TTK, odstraněn taktéž bude Conquest Core. Nadále budeme tvrdě pracovat a již brzy se můžete těšit na další novinky,“ stojí v oficiálním prohlášení vývojářů.

My jsme rádi, že DICE nakonec vyslyšeli volání hráčů a nedali na zjevné tlaky EA, která si přála, aby došlo k otevření bran pro nováčky i za tu cenu, že dojde k devalvování hratelnosti pro ty, kteří za hrou nejvíce stojí – té nejužší komunity. Navíc některým hráčům včera přibyla do inventáře stará známá zbraň z předchozí Battlefieldu 1, Ribeyrolles 1918. Mělo by se jednat o první část vánočních dárků od autorů pro hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama