Zrekapitulujte si herní život se službou PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zrekapitulujte si herní život se službou PS4

Zrekapitulujte si herní život se službou PS4

David Plecháček

David Plecháček

17. 12. 2018 10:08 15
Reklama

Před několika týdny, u nás před několika dny, to bylo přesně pět let od doby, kdy vyšla konzole PlayStation 4. To znamená ze strany hráčů potenciálně velkou porci stráveného času se hrami. Po pěti letech, za předpokladu, že byste si konzoli koupili hned ve chvíli, kdy se objevila na trhu, ale i třeba i po roce, pokud jste do vlaku naskočili později, člověk rychle ztratí představu o tom, kolik času s nimi vlastně strávil a kolik toho vlastně dokázal.

Na druhou stranu musí mít Sony po pěti letech hotový archiv všech statistik, a namísto toho, aby se jimi prohrabovala společnost samotná, některé dává k dispozici i nám hráčům skrze novou službu My PS4 Life. Jak název napovídá, díky ní si můžete snadno zjistit, jaký vyl váš čas a váš život s PlayStationem 4. Co tato všeobecná věta ale obnáší?

Sony na základě vašeho PSN ID vytvoří video, do nějž shrne vše, respektive to nejdůležitější, co jste s konzolí zažili. Služba vám připomene, jaká byla před lety vaše první hra, kolik jste jich hráli a kolik času jste jim obětovali, a samozřejmě i které byly ty z vaší strany nejhranější. Takže abych to demonstroval sám na sobě, mou první hrou byl Driveclub, celkem jsem rozehrál 131 her a strávil v nich poměrně dost času. Jen v tolik opěvovaném Overwatch to bylo přes 400 hodin.

Kromě toho, že velice snadno můžete porovnávat svůj výkon se svými přáteli, můžete snadno porovnat počet trofejí (a zjistit, že třeba u těch platinových vám stále svítí hrozivá nula), a která z nich byla nejvzácnější – v mém případě to byla jedna z hříčky ChromaGun, kterou získalo vedle mě pouhých 1250 hráčů. Obávám se ale, že to nebude náročností jejího zisku, jako spíše chabou popularitou logické jednohubky.

Ale neřešme mé statistiky, zjistěte si ty své a pochlubte se s nimi níže v diskuzi. Novinku naleznete pod tímto odkazem, a pokud byste nechtěli svá čísla sdílet písemně, můžete celé video kamkoliv nahrát nebo sdílet například skrze sociální sítě. Najdeme mezi námi toho největšího pařana, a v určitém slova smyslu i zoufalce, který rezignoval na svůj osobní život? Přihlaste se!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama