PES 2019 má speciální verzi zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2019 má speciální verzi zdarma

PES 2019 má speciální verzi zdarma

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 12. 2018 14:14 10
Reklama

Nekonečná bitva mezi předními fotbalovými sériemi FIFA a PES je tu s námi už od nepaměti. Co se týče hratelnosti, tak na tom dříve bývala fotbalová simulace od Konami lépe, než konkurenční FIFA, ale ta měla na druhou stranu vždy řádně vyřešené licence na hráče a kluby, což je také pro spoustu fotbalových fanoušků velmi důležitým faktorem.

V posledních letech ale Electronic Arts pořádně šlápli, co se týče zpracování samotného zápasu, na plyn a v jistých ohledech i překonali asijskou konkurenci. Obě hry jsou to tedy určitě dobré, ale je jasné, že každá vyniká v něčem jiném, i když Konami se snaží s licencemi něco udělat.

V čem ale vyniká ta od Konami, si můžete ověřit právě teď. Připravili si pro nás totiž speciální verzi PES 2019 Lite, která nám zdarma umožní vyzkoušet v omezené míře režimy, které hra nabízí. Pro vlky samotáře tu máme klasický přátelský zápas a trénink, pro příznivce online radovánek pak My Club a PES League buď jeden proti jednomu, nebo co-op zápasy. Do této verze se tedy nedostanou režimy Master League a Random Selection Mode. Hra si u nás v recenzi vysloužila slušné hodnocení, takže určitě stojí za vyzkoušení.

Tato verze je dostupná majitelům PlayStationu 4, Xboxu One a PC. Kromě této nabídky ještě došlo ke změně mobilní verze titulu, kdy po updatu se z PES 2018 Mobile stalo PES 2019 Mobile. Nově bude tato vylepšená verze nabízet mobilní verzi My Clubu a je dostupná pro majitele zařízení s iOSem a Androidem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama