Kingdom Hearts 3 uniklo na internet
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Hearts 3 uniklo na internet

Kingdom Hearts 3 uniklo na internet

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 12. 2018 13:11
Reklama

O Kingdom Hearts 3 toho v poslední době slyšíme vskutku hodně. Square Enix nás svědomitě zásobuje v podstatě neustávajícím množstvím ukázek ze hry, a tak by bylo s podivem, kdyby ještě o tomto pokračování někdo ze čtenářů neslyšel. Ovšem ne každá zpráva je tak pozitivní.

Bohužel Kingdom Hearts 3 přibližně měsíc před jeho vydáním někdo na internetu zveřejnil.  Uživatel twitteru Nibel si všiml, že se objevily neoficiální videa, obrázky ze hry a dokonce i její kopie. Následně bylo zjištěno, že na Facebook Marketplace je několik kopií této ještě nevydané hry. Momentálně už byly všechny odkazy odstraněny. Tyto situace jsou vždy nepříjemné a i samotní fanoušci by pak mohli omylem vidět něco, co rozhodně nechtějí.

Na celou tuto událost nakonec reagoval ředitel Tetsuya Nomura. Ten veřejnost ubezpečuje, že ty největší spoilery ještě ani nejsou ve hře. Konkrétně mluví o epilogu a tajném zakončovacím videu. Dost tím poukazuje na nějaký ještě nezveřejněný dodatečný obsah, avšak více toho nezaznělo. Následně ještě všechny poprosil o to, aby v žádném případě dále nesdíleli uniklá videa.

Tato událost je určitě velká škoda, ale na druhou stranu jsme asi na něco takové všichni zvyklí. Musíme se tedy obrnit, aby se k nám žádné spoilery nedostaly a my pak nepřišli o ten správný zážitek ze hry. Projekt dorazí na trh už 25.ledna příštího roku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama