Star Wars Battlefront 2 míří do EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Wars Battlefront 2 míří do EA Access

Star Wars Battlefront 2 míří do EA Access

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 12. 2018 16:17 6
Reklama

Star Wars Battlefront 2 určitě nebyl tím úspěšným titulem, který z něho Electronic Arts chtěli mít. Kolem vydání byly velmi žhavým tématem mikrotransakce, které z hry dělaly v podstatě pay-to-win titul. Tvůrci z DICE na to tenkrát reagovali úplným zrušením možnosti ve hře něco nakupovat za peníze. Velký problém spatřovala komunita v tom, že hráči si mohli tímto způsobem sehnat i různá vylepšení, například v podobě karet, které ovlivňovaly samotnou hratelnost. Nakonec DICE přeci jen mikrotransakce vrátilo, ale pouze k nákupu kosmetických předmětů.

Tým se poté zaměřil na přidávání nového obsahu a stejně jako u prvního dílu je vidět, že hra se za tu dobu dost proměnila, ovšem ten velmi nepovedený start jim už nikdo neodpáře. Všichni, kdo ještě neměli možnost, nebo se z nějakého důvodu hře vyhýbali, mají nyní příležitost zahrát si jí zdarma. Samozřejmě to má jednu podmínku a to, že musíte být jmenovitě členy předplatného EA Access a Origin Access Premier. Poté vám nebude nic bránit v tom, si toto pokračování pořádně osahat. K dispozici bude celá singleplayerová kampaň a multiplayer se vším všudy, vyjma obsahu placených DLC.

Tímto způsobem zřejmě chtějí Eletronic Arts přilákat nějaké další hráče do tohoto, ne úplně dobře přijatého, pokračování. Pokud vás láká naskočit do EA Access, můžete tak udělat na Xboxu One buď prostřednictvím měsíčního předplatného za pět dolarů, nebo ročního předplatného za třicet dolarů. Origin Access Premier si uživatelé PC mají možnost předplatit buď na měsíc za patnáct euro, nebo na celý rok za sto euro. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama