Humble Store rozdává Lego The Hobbit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Store rozdává Lego The Hobbit

Humble Store rozdává Lego The Hobbit

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2018 12:57 5
Reklama

Na Štědrý večer si ještě musíme chvíli počkat. Štědrý je však už následující víkend, alespoň pro hráče. Pokud se v následujících dvou dnech chystáte odpočívat a hledáte k tomu účelu nějakou zajímavou hru, máte z čeho vybírat.

Jak jsme již informovali během týdne, k dispozici je na zkoušku během víkendu závodní arkáda The Crew 2. Výlet napříč Spojenými státy není vůbec špatný nápad. Po spanilé jízdě je možné zabrnkat na vážnější strunu, na všechny zájemce čeká plná verze DayZ od Bohemia Interactive, taktéž pouze přes víkend. A pokud by snad někdo neměl dost, může si postavit něco pěkného z lega.

Samozřejmě z toho virtuálního. Humble Store se totiž nenechal zahanbit a také přispěchal se skvělou nabídkou. Za odběr newsletteru obdrží všichni Steam klíč s hrou Lego The Hobbit. Nabídka je časově omezená, klíč je nutné vyzvednout nejpozději v sobotu do 19:00. Jeho aktivace se pak musí provést do 20. prosince.

Pořád málo? No něco by se ještě našlo. Do zítřka nabízí GOG zdarma vyleštěnou verzi klasické adventury od Lucas Arts z roku 1995 - Full Throttle Remastered. Stačí se zaregistrovat a hru si zavčasu stáhnout.

Opravdu štědrý víkend, jen co je pravda. Co jste si z nabídky vybrali? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama