Anthem představuje Legion of the Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem představuje Legion of the Dawn

Anthem představuje Legion of the Dawn

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 12. 2018 14:05 3
Reklama

Jestli Anthem napraví pošramocenou pověst Bioware, nebo naopak celou situaci ještě zhorší, uvidíme příští rok. Spoustu fanoušků toto kanadské studio zklamalo vydáním nepovedeného pokračování vesmírné ságy Mass Effect s podtitulem Andromeda. Bohužel podle prozatímních reakcí se nezdá, že by se na Anthem herní svět nějak výrazně těšil. Jak to nakonec celé dopadne, si budeme muset počkat do 22. února, ale na co čekat nemusíme, je další ukázka ze hry.

Ta se jmenuje Legion of the Dawn, což by podle příběhu hry měla být skupina válečníků, která pomohla lidstvu přežít v jeho nejtěžší chvíli. Byla vedena legendární bojovnicí, jejíž jméno je obestřeno tajemstvím. Pravým důvodem tohoto videa je ale snaha nalákat případné zájemce na koupi nejdražší edice hry, která se bude jmenovat právě Legion of the Dawn a bude obsahovat unikátní skiny na vaše Javeliny. Dále zákazníci dostanou legendární zbraň Light of the Legion a přístup k VIP demu. Celá tahle sranda hráče vyjde na 80 euro.

Všechny skiny jsou vidět ve videu a nevypadají úplně špatně, ale všem je asi jasné, že kvalita hry se nebude odvíjet podle výtvarného stylu oblečení. Doufejme tedy, že Anthem nebude stejný přešlap jako Andromeda, protože to už by pro Bioware mohlo znamenat nějaké větší potíže s fungováním do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama