Videa zřejmě ukazují seriálového Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Videa zřejmě ukazují seriálového Zaklínače

Videa zřejmě ukazují seriálového Zaklínače

David Plecháček

David Plecháček

13. 12. 2018 15:22 11
Reklama

Herní Zaklínač je pro tuto chvíli na dovolené, štafetu po něm nicméně přebral ten filmový. Vývojáři z CD Projektu vytvořili na základě Sapkowského díla fenomén, na jehož popularitě se pokusí svézt i Netflix, což nenechává fanoušky bez zájmu. Zatím ze seriálu ale viděli pouze kamerové zkoušky Henryho Cavilla, na první oficiální záběry se ale čeká. My vám ale nabídneme ochutnávku už teď.

No, asi víte, že my vám je nabídneme pouze zprostředkovaně. Za dvojicí kratičkých záběrů totiž původně stojí kanadská společnost Torpedo Pictures, která se zabývá vizuálními efekty, respektive alespoň se o tom čile spekuluje – obě sekvence se totiž objevily na jednom účtu na síti Vimeo, jež si později torontská organizace dala i na svůj kanál, i na své stránky a sdílela je i na vlastním Facebooku.

První z videí je velice obecné, a jak některé weby správně podotýkají, může se jednat o záběry z jakéhokoliv fantasy. To druhé je ale zajímavější, zdá se totiž, že je na něm Kaer Morhen, starověká pevnost, v níž má sídlo Škola vlka, tedy jedna ze zaklínačských škol v univerzu, z níž pochází i sám Geralt. Ostatně posuďte sami a uznejte, že si jsou stavby dost podobné. Pokud se informace potvrdí, můžete se níže podívat na vůbec první záběry ze seriálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama