V The Outer Worlds můžete zabít kohokoliv
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V The Outer Worlds můžete zabít kohokoliv

V The Outer Worlds můžete zabít kohokoliv

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 12. 2018 10:34 3
Reklama

Obsidian Entertainment se svým nově oznámený RPG The Outer Worlds na The Game Awards zaznamenal nemalý úspěch. Obzvláště u fanoušků Falloutu, který jim v poslední době moc dobrého nepřinesl, zabodoval. Koncept zatím zní velmi dobře a po interview s designérkou Megan Starks se na The Outer Worlds těšíme ještě více. Bude to velké RPG se vším všudy.

Jedna z věcí, která nás zaujala, jsou společníci, kteří vás budou doprovázet na misi. Prý to nebudou jen nemyslící panáci ovládaní umělou inteligencí, kteří vás slepě budou následovat. “Chceme v The Outer Worlds mít společníky, kteří mají svoje zásady a drží se jich. Pokud sami budou mít nějaký úkol, sami vás poprosí o pomoc. Na druhou stranu ale nemusí oni pomoci vám, pokud se jim vaše počínání nebude zamlouvat. Chceme, aby jejich motivace a cíle vždy byly středem jejich osobnosti,” řekla Starks. Později na svém twitterovém účtu doplnila, že v některých situacích vás společník může opustit v boji.

The Outer Worlds na první pohled vypadá, že nabídne velký otevřený svět. Zároveň s tím ale také chtějí vývojáři hráčům poskytnout jednotnou příběhovou linku. “Je to takový mix. Chceme se soustředit na vyprávění příběhu, přičemž dostanete dostatek prostoru na průzkum zdejšího prostředí.” Svět budete moci ovlivnit několika způsoby. Tím nejrazantnějším prý bude zabití některé důležité postavy. “Jakožto designérka jsem měla vždy za cíl umožnit hráči zabít koho chce. Podle našeho názoru tato možnost udělá celkový zážitek uvěřitelnější,” dodala Starks.

Samozřejmě by to nebylo správné RPG, kdyby nedošlo na rozhodování. Nejen na tom bude záviset vaše reputaci. Je jen na vás, jestli vás zdejší obyvatelé budou považovat za hrdinu nebo budete obávaným záporákem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama