Metro Exodus je gold, vyjde o týden dříve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Exodus je gold, vyjde o týden dříve

Metro Exodus je gold, vyjde o týden dříve

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 12. 2018 15:16 14
Reklama

Počátek příštího roku rozhodně nebude trpět nedostatkem očekávaných herních titulů. Remake Resident Evilu 2, Anthem, Crackdown 3 a samozřejmě také třetí díl postapokalyptické série Metro s podtitulem Exodus. Vývojáři poslední jmenované hry pro nás mají před Vánocemi několik překvapení a také změnu data vydání.

Neděste se, k žádnému odkladu nedochází, spíš právě naopak. Namísto dosud platícího 22. února se totiž návštěvy Ruska po jaderném konfliktu dočkáme už o týden dříve. Vývojáři z 4A Games se pochlubili, že hra dosáhla statutu gold, je tedy hotová a připravená k lisování.

V následujících dvanácti dnech bychom se také měli pravidelně dočkávat nového obsahu, který je se hrou spjatý. Dnes si díky tomu můžete užít úvodní animaci, kterou doprovází hudba od skladatele Alexeje Omelčuka. 

Metro Exodus jsme si mohli vyzkoušet na letošním Gamescomu a máme velmi pozitivní dojmy. Modlíme se jen v kvalitní optimalizaci. Exodu opuštění stísněných tunelů rozhodně neuškodilo a už se těšíme, jaké hrůzy na nás divočina vrhne. Hra vychází na PC, PS4 a Xboxu One, koupit si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama