Hitman 2 odhalil obsah pro prosinec
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 2 odhalil obsah pro prosinec

Hitman 2 odhalil obsah pro prosinec

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 12. 2018 13:55 1
Reklama

Vývojáři z IO Interactive se už dříve netajili tím, že po vydání Hitmana 2 se mu budou ještě dlouhou dobu věnovat. Svoje sliby plní a už minulý týden do hry přibyl první prosincový obsah. Tím ale pro prosinec ještě nekončí. Každý týden do hry přibyde něco nového.

Minulý čtvrtek do hry tedy přibyly Occupational Hazards, což je souhrn těch nejlepších kontraktů, které vybrali sami vývojáři. Takto by to mělo vypadat každý měsíc, přičemž se průběžně bude měnit téma kontraktů. Ode dneška v Hitmanovi najdete další přírůstek jménem The Aelwin Augment. V těchto kontraktech označených Escalation tvůrci otestují, jestli jste skutečně hodni agenta 47. Budou vám do cesty dávat nepředvídatelné překážky a celkově to bude větší výzva než klasické mise. Tento kontrakt se bude odehrávat na Isle of Sgail.

Už v úterý se můžete těšit na další novinku. O co přesně půjde ale zatím nevíme. Má to být spojeno s Vánoci a dostupnost bude časově omezená. Že by se novým cílem agenta 47 stal Santa Claus, když už jsou ty Vánoce? O tři dny později nás každopádně čeká nový elusive target v Santa Fortuně. Opět nevíme, kdo přesně bude cílem, ale to bude ještě před spuštěním eventu upřesněno.

27. prosince pak rok zakončí The Turms Infatuation, což je opět Escalation kontrakt. Tentokrát nás vezme na Santa Fortunu. Pro prosinec je to tedy slušná dávka nového obsahu. Nemusíte se bát, že by byla poslední. Vývojáři plánují Hitmana 2 podporovat ještě dlouhé měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama