Devil May Cry 5 nabídne kooperaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Devil May Cry 5 nabídne kooperaci

Devil May Cry 5 nabídne kooperaci

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 12. 2018 11:31
Reklama

V novém traileru, který se objevil na akci The Game Awards, se objevili záběry ze hry, kde se hratelné postavy spolu setkaly. Vyplynulo z toho, že hra nabídne i možnost kooperace. Nebude to ale úplně tradiční. Capcom to všechno vysvětlil v jejich posledním blogu.

Už od začátku víme, že Devil May Cry 5 bude hlavně o singleplayeru se třemi hlavními postavami – Dantem, Nerem a V. V určitých částech se ale jejich cesty zkříží, a právě v ten moment přichází možnost kooperace. Pokud hrajete online, druhou postavu, která se objeví na scéně, bude ovládat další hráč. Bude se to ale dít pouze v instancích, kde to opravdu dává smysl vzhledem k tomu, co se zrovna odehrává v příběhu.

Capcom důrazně upozorňuje, že se stále jedná především o singleplayerový zážitek, takže se nestane, že byste museli čekat, než se spojíte s dalším hráčem. V případě, že se nikdo nenajde nebo hrajete offline, nad druhou postavou převezme kontrolu umělá inteligence. Po tom, co společně úspěšně dokončíte instanci, můžete hráče ohodnotit. Pokud získáte dobré hodnocení, dostanete odměny navíc.

Devil May Cry 5 má nakročeno velmi dobře. Hlavní ale je, aby se hrálo minimálně stejně dobře, jako předchozí díly. O to ale snad nemusíme mí starost vzhledem k tomu, že se k sérii vrátil její duchovní otec. Hra vychází 8. března na PC, Xbox One a PlayStation 4. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama