Podle Sony hry pro jednoho hráče nezmizí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podle Sony hry pro jednoho hráče nezmizí

Podle Sony hry pro jednoho hráče nezmizí

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 12. 2018 14:22 9
Reklama

Tento rok se několikrát řešilo, zdali v záplavě titulů pro více hráčů nezaniknou ty pro jednoho. Přeci jen spousta lidí ještě hraní bere jako něco osobního a své zážitky si chce užít v soukromí.  Je totiž možné, že s nástupem her, jako je Destiny, nebo třeba poslední Fallout 76, bude tento styl hraní dále upozaděn. Nepomáhá tomu ani zavírání studií, jako je Visceral Games, které se zaměřovaly právě na tvoření zážitků pro jednoho hráče.

Jestli ale někdo naopak těší zákazníky, které online zápolení moc nebaví, je to rozhodně Sony. V jejich portfoliu vyniká hned několik velmi kvalitních titulů, ve kterých hraje prim především část pro jednoho hráče. Za všechny můžeme jmenovat třeba The Last of Us, nebo Uncharted. Vice prezident Sony Warrick Light si totiž nemyslí, že by mělo dojít k nějakému velkému odsunu od vývoje singleplayerových zážitků na úkor těch multiplayerových.

 Sám k tomu dodává: „I když byl rok 2018 nepochybně velkým pro Fortnite, byl to také rok, ve kterém bylo vidět, že se opravdu ukazujeme jako vydavatel, soustředící se na naše exkluzivní tituly, ať už to bylo God of War, Spider-Man, Detroit, nebo VR hra Astro Bot. To, co se šeptá je jedna věc. Na druhé straně nás ale hlavně zajímá, co po nás chtějí hráči. Můžeme vidět na Spider-Manovi a God of War, že stále je zde obrovské publikum, vyhledávající ty nejlepší hry, které jim nabídnou velkolepé příběhy a excelentní hratelnost. Právě jsem byl na Golden Joysticks a God of War vyhrálo pět cen!“

Prodeje God of War nebyly zrovna nezanedbatelné a i Red Dead Redemption 2, u kterého tedy nebude chybět multiplayerová složka, ale prvotně jde také o silný zážitek pro jednoho hráče, je mezi kupujícími extrémně oblíbené. Naopak Activision si stěžuje, že se zájmem o Destiny 2: Forsaken není zcela spokojen. Zdá se tedy, že alespoň podle prodejů a zájmu hráčů, nás žádný odliv her pro nás vlky samotáře, nečeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama