Plastovým vojáčkem v Rising Storm 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plastovým vojáčkem v Rising Storm 2

Plastovým vojáčkem v Rising Storm 2

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 12. 2018 14:17
Reklama

Vánoce se blíží, v obchodních centrech už minimálně měsíc straší výzdoba nebohé nakupující a nutí je přemýšlet, zda už mají všechny dárky pohromadě, a venku sice není po sněhu ani památky, ale atmosféru aspoň zachraňují všudypřítomné stánky se svařákem a ručně vyřezávanými vařečkami. Pokud si chcete vánoční atmosféru ještě více okořenit, můžete tak učinit v Rising Storm 2: Vietnam.

Kroutíte hlavou, cože je to za prapodivný návrh? Inu, vývojáři této multiplayerové akce usoudili, že by v období vánoc měly být válečné masakry poněkud umírněny a přišli s vtipným updatem, který vás vrátí do dětských let, kdy jste si místo PC hrávali s umělohmotnými vojáčky.

Nový update s všeříkajícím názvem Green Army Men Christmas Special udělá z realistické střílečky o poznání veselejší záležitost. Bitva pro 64 hráčů se totiž nově odehrává v řádně vyzdobeném obývacím pokoji, z něhož teplo Vánoc jen čiší, případně si ho můžete navýšit plamenometem. Však se podívejte na trailer, který více než výmluvně vypovídá o tom, kolik legrace si můžete v plastové podobě užít. 

Tato speciální mapa je už nyní dostupna a hrát ji budete moci až do prvního týdne nového roku. O zábavu byste tedy v průběhu svátků měli mít postaráno. Velmi potěšující je také fakt, že se jedná o bezplatný update. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama