Kaskadérská pocta Super Smash Bros.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kaskadérská pocta Super Smash Bros.

Kaskadérská pocta Super Smash Bros.

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 12. 2018 12:31
Reklama

Super Smash Bros Ultimate vtrhli na Switch s pořádnou razancí a ze včerejší novinky je jasně patrné, jak moc se jim v relativně krátké době zadařilo. My pro vás samozřejmě chystáme recenzi a na pátek byl přesunut náš let’s play, aby se jej mohl zúčastnit také zkušený a bitvami ošlehaný host. Ještě předtím si ale určitě pusťte video, které naleznete níže. A to i za předpokladu, že vás hra samotná vůbec nezajímá.

Postarala se o něj totiž partička kaskadérů, kteří v minulosti pracovali třeba na seriálu The Walking Dead nebo na aktuálně extrémně populárních superhrdinských filmech. Čtveřice na sebe navlékla kostýmy slavných hrdinů, kromě Maria a Linka se v něm objeví také Captain Falcon a Ness, a pak se do sebe bez větších cirátů všichni pustili.

Video je velmi zdařilé nejen díky povedené choreografii a vtipnému provedení některých komb, ale také díky skvěle využitým zvukovým efektům a především heroickému hudebnímu podkresu. Možná si vybavíte videa, v nichž kaskadér Eric Jacobus předvádí bojové styly z herních sérií, jako je například Tekken, a pokud ne, určitě se na ně také podívejte. Dílo čtveřice fanoušků Super Smash Bros. Ultimate je o poznání méně vážné, ale rozhodně neméně obdivuhodné. 

Super Smash Bros. Ultimate je k dispozici exkluzivně na Nintendu Switch. Hra nabízí neuvěřitelných 74 hratelných bojovníků, 63 z předchozích dílů série a 11 nových. Zároveň budou další v budoucnu přibývat formou DLC. Hru si můžete koupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama