The Outer Worlds bude bez mikrotransakcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Outer Worlds bude bez mikrotransakcí

The Outer Worlds bude bez mikrotransakcí

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 12. 2018 14:21
Reklama

Netrvalo dlouho a nově oznámené RPG od studia Obsidian jménem The Outer Worlds už je v komunitě označováno jako ten pravý Fallout. Mikrotransakce ve velkých AAA hrách dnes nejsou nic nezvyklého, takže bychom se nedivili, kdyby se objevily i tady. Vývojáři nás ale mile překvapili s tím, že na nic takového nedojde.

Prý stačí, když zaplatíte za hru jednou a už se dál nemusíte o nic starat. Ještě nevíme, jaká ve finále bude cena. Vydání je přeci jen ještě daleko. Odhadujeme to ale na klasických 60 dolarů, jako u většiny ostatních velkých titulů.

Obsidian Entertainment tedy chystají další velké RPG, které by mohlo vyplnit díru na trhu. I když to tak nemusí na první pohled vypadat, tak her z tohoto žánru od velkých studií v poslední době moc nevychází. Navíc když je jméno vývojářů spojované s Falloutem New Vegas, který je mnohými fanoušky považovaný za ten nejlepší novodobý díl, tak je jasné, že u hráčů vzbudí zájem. Dokonce už vydali i první záběry z hraní. Někomu by mohla vadit stylizovaná grafika, ale za nás to zatím vypadá výborně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama